Ribó ofereix el Palau de la Música de València a Dani Mateo per representar el seu espectacle

El Teatre Olympia ha cancel·lat les actuacions de l\’humorista previstes per al 23 i 24 de novembre per les amenaces de l\’ultradreta L\’alcalde condemna aquest \”atac\” a la llibertat d\’expressió i ofereix l\’espai perquè cadascú esculli lliurement si vo

This content was originally published here.

El Teatre Olympia ha cancel·lat les actuacions de l\’humorista previstes per al 23 i 24 de novembre per les amenaces de l\’ultradreta L\’alcalde condemna aquest \”atac\” a la llibertat d\’expressió i ofereix l\’espai perquè cadascú esculli lliurement si vo This content was originally published here.

El Teatre Olympia ha cancel·lat les actuacions de l\’humorista previstes per al 23 i 24 de novembre per les amenaces de l\’ultradreta L\’alcalde condemna aquest \”atac\” a la llibertat d\’expressió i ofereix l\’espai perquè cadascú esculli lliurement si vo This content was originally published here.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *